blog

4 razloga zašto je bolje iznajmiti kamion sa korpom nego kupiti ga

4 razloga zašto je bolje iznajmiti kamion sa korpom nego kupiti ga

Kamion sa korpom je veoma funkcionalna i svestrana mašina koja se može koristiti za obavljanje različitih poslova, a posebno u situacijama kada je potrebno doći do nekog dela objekta, a nije moguće koristiti merdevine. Ukoliko imate ovakvu vrstu problema, postoje dve opcije – kupovina ili iznajmljivanje kamiona sa korpom. Ipak, u slučaju da vam je ova mašina potrebna sporadično ili jednokratno, njeno rentiranje ne samo da će vam olakšati posao i osigurati da sve bude urađeno kako treba već vam donosi i dodatne pogodnosti.

Značajna ušteda novca

Jedan od razloga zašto bi trebalo razmisliti o iznajmljivanju kamiona sa korpom umesto kupovine jeste to što je rentiranje znatno jeftinija opcija. Ovaj kamion se sastoji od mnogo vrednih delova i veoma je izdržljiv. Zbog toga je potrebno izdvojiti popriličnu količinu novca za njegovu kupovinu.

Drugim rečima, kupovina kamiona sa korpom traži veliko učešće i značajna sredstva za otplaćivanje tokom dužeg vremenskog perioda. Međutim, ako se odlučite da iznajmite ovu mašinu dobijate rešenje za svoje potrebe koje će vas koštati drastično manje.

Nema gubitka vrednosti

Još jedna prednost iznajmljivanja kamiona sa korpom jeste to što nemate nikakve obaveze niti gubitke. Naime, ako kupite komercijalni kamion, dobijate imovinu koja odmah počinje da gubi na vrednosti. Ovo , kasnije, može otežati prodaju kamiona po ceni koju želite, posebno ako ste uzeli kredit za kupovinu. To znači da ćete možda morati da držite kamion u svom vlasništvu duže nego što biste želeli.

Ako ćete iznajmiti kamion, imaćete mnogo više fleksibilnosti. Uz iznajmljivanje, moći ćete da iznajmite kamion na kratak period. Ovo će osigurati da ne morate da ulazite u dugoročnu obavezu i, pri tom, uvek možete iskoristiti novu opremu nakon što se pojavi bez potrebe za dodatnim troškovima i kreditima.

Tu je uvek kada vam treba

Još jedna prednost iznajmljivanja kamiona sa korpom je činjenica da ga možete koristiti baš onda kada vam zatreba. Ako ste u poslu gde vam ovakva mašina nije potrebna na dnevnoj bazi, ulaganje i kupovina sopstvene možda nema smisla.

Rentiranjem zapravo osiguravate da ne trošite novac na imovinu koja vam nije potrebna stalno.

Nema troškova skladištenja ili održavanja

Još jedna prednost koju ostvarujete kada iznajmite kamion sa korpom je da neće biti troškova skladištenja ili održavanja mašine.

Dakle, za vas ne postoje zamena ulja, guma, popravke, servisi, registracija, osiguranje… kao ni potreba za velikom garažom i skladištem za rezervne delove i dodatke za kamion.

Iznajmljivanjem kamiona izbegavate sve ove troškove tako da vam se, na kraju dana, ova opcija daleko više isplati.

Ako vam je potrebno da iznajmite kamion sa korpom Izoterm je tu za vas. Budite slobodni da nas pozovete i rezervišete mašinu za sebe. Kamion je tu za vam pomogne u što efikasnijem obavljanju posla, a sve druge brige oko njegovog održavanja i ispravnosti, ostavite nama.