Iznajmljivanje dizel makazastih platformi

Genier gs

Iznajmljivanje dizel makazastih platformi za sve vrste radova na velikim visinama. Obezbedite sebi sigurnost, brzinu i pouzdanost u radu uz Izoterm hidraulične platforme.

U svetu građevinskih poduhvata, održavanja objekata i radova na visini, dizel makazaste platforme predstavljaju savršenog pomoćnika.

Omogućavajući pravolinijsko podizanje tereta i radnika na velike visine iznajmljivanje dizel makazastih platformi vam štedi vreme i novac i istovremeno zamenjuju dizalice, skele i liftove. Uz to, ukoliko radnu dizel makazastu korpu iznajmite na 15 dana ili se odlučite za mesečno rentiranje, dobijate posebne popuste.

U našoj ponudi možete naći dve vrste dizel makazastih dizalica različitih snaga koje vam možemo isporučiti u roku od 24h:

GENIER GS 3268RT

GENIER GS 3384RT

Rezervišite makazastu dizalicu

Pozovite nas na 064/86-96-50

Iznajmljivanje dizel makazastie dizalice stavlja stabilnost i bezbednost na prvo mesto

Dizel makazaste platforme postavljaju novi standard kada je u pitanju stabilnost i bezbednost na radu. Opremljene zaštitnom ogradom, ove mašine pružaju siguran rad na visini, minimizirajući rizik od nezgoda i povreda radnika.

Bez obzira da li se koriste u montaži konstrukcije, postavljanju elektro instalacija ili održavanju fasada, dizel makazaste korpe garantuju siguran i bezbrižan rad.

U poređenju sa elektro platformama, dizel varijante nude dve važne prednosti koje su ključne za efikasan rad:

Prvo, veća nosivost ovih mašina omogućava istovremeni rad više radnika drastično poboljšavajući efikasnost i produktivnost.

Drugo, pogon na sva četiri točka dodatno poboljšava stabilnost, omogućavajući rad i na nepristupačnim ili neravnim terenima bilo da se radi o gradilištima ili održavanju stambenih, industrijskih ili komercijalnih objekata. Ova prilagodljivost čini dizel makazaste platforme nezamenljivim resursom u svim fazama građevinskih projekata i održavanja objekata.

Primena dizel makazastih platformi

Dizel makazaste platforme imaju širok spektar primena.

Makazaste korpe su nezamenljive u različitim vrstama radova na visini, uključujući montažu konstrukcije i podkonstrukcije, podizanje radnika i tereta, uklanjanje starih objekata, montažu i demontažu elektro instalacija, montažu panela, rigips ploča, opsivanje krovova, limarske radove, montažu oluka i stolarije, kao i različite popravke na objektima visokih zgrada.

Njihova primena seže čak i do održavanja fasada, montaže roletni, pranja i održavanja prozora, kao i montaže i održavanja rasvete i bilborda.

Iznajmljivanje makazastih platformi jednim pozivom

Kada je u pitanju iznajmljivanje dizel makazastih platformi, Izoterm vam nudi najefikasnije i najpouzdanije rešenje. Naše mašine su redovno održavane, a transparentna i pristupačna cena iznajmljivanja dizel makazastih platformi vam omogućava da precizno planirate svoj budžet za radove na visini.

Neka vaši projekti dosegnu nove visine uz pomoć dizel makazastih platformi. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našim uslugama iznajmljivanja i osigurali siguran i efikasan rad na visini.

Vaš ključ za uspešno obavljen posao

Pozovite Izoterm 064/86-96-506

Iznajmljivanje dizel makazastih platformi

    Dodatne mašine (opciono)