izoterm projekt d.o.o.

PROJEKTOVANJE I MONTAŽA

Projektovanje i  montaža poljoprivrednih i industrijskih objekata na teritoriji Srbije i regiona.

U saradnji  sa kooperantima nudimo izvodjenje radova po sistemu ključ u ruke.

Sa punih 25 godina rada, vise stotina izvedenih projekata usavršili smo proces montaže sendvič panela na objektima minusnih komora, prerada I postrojenja za čuvanje I obradu hrane: voća, povrća, mesa,ribe I mlečnih proizvoda.

Brzini I kvalitetu montaže sendič panela doprinosi gradjevinska mehanizacija koje posedujemo za rad na visini I podizanje tereta.

Montažu sendič panela na objektima za ULO atmosfere I klima komore  izvodimo sa zaptivanjem medjusobnih spojeva, vodeći pritom pažnju da ispratimo standarde koji su propisani tehničkom dokumentacijom.

Poslovnu politiku zasnivamo na kvalitetu usluge I neprekidnom usavršavanju  kako bi klijenti što bolje odgovorili strogim zahtevima: ISO 9001, HACCP, Global Gap, BRC, Halal I Košer standarda.

U cenu montaže uključena je specifikacija sendvič panela i detalji razrade čelika I gradjevinske limarije koju u saradnji sa projektantima razradjujemo u elektronskoj formi.

Nakon usvojene tehničke dokumentacije gradjevinsku limariju proizvodimo u našem pogonu I transportujemo na mesto montaže.

Projektovanje i montaza 1
Projektovanje i montaza 2
Projektovanje i montaza 3
Projektovanje i montaza 4
Projektovanje i montaza 5
Projektovanje i montaza 6
Projektovanje i montaza 7
Projektovanje i montaza 8
Projektovanje i montaza 9
Projektovanje i montaza 10
Projektovanje i montaza 11
Projektovanje i montaza 12