izoterm projekt d.o.o.

O NAMA

Izoterm Požega ili Izoterm projekt d.o.o., osnovano 1997. godine bavi se montažom termoizolacionih materijala, projektovanjem i nadzorom industrijskih hala, hladnjača za jagodičasto voće, mlekara, klanica i drugih objekata koji, u skladu sa projektom, zahtevaju kontrolisanu atmosferu.

Od 2005. godine Izoterm Požega posluje u poslovnom prostoru od 1.500 m², zahvaljujući čemu danas možemo da odgovorimo na sve zahteve klijenata. Uz projektni biro, zaokružen je i celokupan proizvodni proces, koji se odvija pod zajedničkim krovom.

Pored toga zadovoljeni su i određeni standardi u proizvodnji, posebno oni koji se odnose na ispunjenje strogih kriterijuma HACCP. Tako se opšivke za termoizolacionu industriju proizvode u prostoriji sa posebnim higijenskim uslovima koji ne zadržavaju bakterije.

U proizvodnji je zastupljeno korišćenje prohromskog i aluminijumskog lima, ali i široka paleta RAL boja plastificiranog lima, čime možemo da odgovorimo na svaki zahtev klijenta, počev od izbora metala, različitih debljina i karakteristika, koji će biti prilagođeni u traženoj boji. Prema zahtevu klijenta proizvode savijamo i profilišemo.

Proizvodnja svih elemenata odvija se uz angažovanje velikog broja saradnika, što omogućuje pre svega kvalitet, ali i brzinu isporuke. Za razliku od konkurencije naša najbolja reklama je preporuka zadovoljnih klijenata. Zbog toga uvek investiramo u savremenu proizvodnju i sisteme, koji omogućavaju odgovore na sve zahteve klijenata, posebno kada je reč o sertifikovanoj proizvodnji. Tako smo se na tržištu pozicionirali kao proizvođači termoizolacionih hladioničkih vrata, vrhunskog kvaliteta, za koja nam stižu zahtevi i od klijenata iz Evropske unije.

Izoterm Projekt
Izoterm pozega
Izoterm projekt Pozega
Savijanje lima
Usluzno zavarivanje
Izoterm projektovanje
Proizvodnja
izoterm projekt d.o.o.

PROIZVODI

U proizvodnom pogonu od 1.500m2 sa specijalozovanim mašinama za obradu metala  proizvodimo širok spektar proizvoda koji imaju namenu u prehrambenoj, farmaceutskoj, konditorskoj I drugim industrijama. Na zahtev kupca mogu biti proizvedeni u vanstandardnim dimemnzijama. Naši proizvodi pružaju kvalitetna I funkcionalna rešenja namenjena dužoj eksploataciji. Naš proizvodni program obuhvata sledeće proizvode.