Pvc trakaste zavese

PVC trakaste zavese

PVC zavese imaju široku primenu u različitim industrijskim granama. Koriste se za formiranje pregradnih barijera, uštedu energije prilikom otvaranja hladioničkih vrata I odvajanja prostorija u manipulativnim  hodnicima prerada. Fleksibilne trakaste zavese održavaju konstantnu temperaturu, smanjuju gubitak toplote ili održavaju temperaturu u rashladnim prostorijama, a najčešće se koriste kao zavese za vrata i to kao trakaste PVC zavese za industriju. Odlikuju ih jednostavnost i ekonomičnost. PVC zavese mogu služiti i za deljenje hala u manje prostore.

PVC fleksibilna trakasta vrata su transparentne pregrade koje se postavljaju na ulaz u objekat ili za odvajanje dva radna prostora. Sastoje se od providnih plastičnih traka (zavesica) izrađenih od polivinil hlorida koje su pričvršćene na nosač od inoksa koji se postavlja na otvor prostora koji je potrebno odvojiti. PVC zavese imaju zaobljene rubove što omogućava neometan prolazak bez oštećenja ili opasnosti po radnika. Osnovna namena im je da industrijske hale i skladišta učine sigurnijim, manje bučnim i energetski učinkovitijim mestom.

PVC trakaste zavese - struktura

PVC zavesu čine rolne silikonske trake dimenzija 190x2mm koje su  po svom sastavu predviđene za temperaturne režime do -20C, bez menjanja strukture same zavese.

PVC trakaste zavese - ugradnja

Kače se na INOX nosače sa pripadajućim INOX steznim limovima između kojih su pričvršćene.

INOX nosač se izrađuje od kiselootpornog prohroma debljine d=2mm.

Sa preklopima na 1m se postavlja 7 silikonskih traka.

U sklopu tehničke dokumentacije proizvod sadrži ateste proizvođača silikonske trake I sertifikat uvoznika prohromskog lima (AISI 304) za nosače trakastih zavesa.