Iznajmljivanje električnih makazastih platformi

Genier/Skyjack

Iznajmljivanje električnih makazastih platformi je sjajno rešenje ukoliko imate potrebu za bezbednim, tihim i ekološki prihvatljivim radom na visini. Uz električni pogon, ove platforme pružaju minimalan nivo buke tokom rada i u potpunosti eliminišu emisiju štetnih gasova. To znači da su elektro makazaste platforme idealan izbor za unutrašnje i spoljne radove na ravnim terenima, a po standardima se smeju koristiti i u fabrikama za proizvodnju i preradu hrane.

Uz to električne makazaste platforme se ističu svojim malim dimenzijama i mogu da prođu kroz standardne dimenzije vrata. Dodatno, imaju mogućnost izvlačenja “terase”, pružajući dovoljno prostora za rad i olakšavajući prevazilaženje prepreka na visini. Ove karakteristike čine ih idealnim rešenjem za rad u skučenim prostorima, bez gubitka na efikasnosti.

U našoj ponudi možete naći dve vrste električnih makazastih dizalica za iznajmljivanje koje mogu biti na vašoj adresi u roku od 24h.

GENIER Gr15

SKYJACK SJIII3219

Rezervišite električnu makazastu dizalicu

Pozovite nas na 064/86-96-50

Elektro korpe – sinonim za bezbednost i efikasnost

Elektro platforme koje Izoterm iznajmljuje opremljene su nizom bezbednosnih sistema koji obezbeđuju siguran rad na visini. Svaka elektro platforma poseduje:

  • senzor naginjanja sa automatskim isključivanjem funkcija vožnje i podizanja,
  • signalizaciju prilikom spuštanja platforme,
  • sirenu operatera,
  • fleksibilnu ograda i tačke za kačenje sigurnosnih pojaseva.

Zahvaljujući tome, elektro korpe rad na visini čine ne samo efikasnim, već i potpuno bezbednim.

I ne brinite, električne makazaste korpe imaju dugotrajne baterije koje omogućavaju celodnevno korišćenje. Punjenje elektro platformi se vrši putem običnog monofaznog priključka, što olakšava proces održavanja i produžava radno vreme. Bez prekida, bez zastoja – elektro korpe su uvek spremne za rad.

Iznajmljivanje električnih makazastih dizalica koje rešava probleme

Elektro makazaste platforme su svestrani alati koji podržavaju različite vrste radova na visini. Od podizanja radnika i tereta, montaže panela, rigips ploča, limarskih radova, montaže stolarije, do održavanja prozora, rasvete, reklama, postavljanja dekoracija, intervencija u objektima za proizvodnju hrane, montiranja regala u magacinima, pa sve do održavanja telekomunikacionih sistema, klima uređaja i video nadzora.

Drugim rečima, elektro makazaste platforme pružaju rešenje za svaku potrebu.

Iznajmite elektro makazastu dizalicu već danas

Kontaktirajte nas i osigurajte bezbedan, efikasan i ekološki odgovoran rad na visini. Potrebno je samo da odaberete elektro korpu koja odgovara vašim potrebama, a mi ćemo je dostaviti na vašu adresu u roku od samo 24 sata.

Ako vas zanima cena iznajmljivanja električnih makazastih dizalica, budite bez brige. Ne samo da vam pružamo pristupačne cene iznajmljivanja elektro korpi već, ukoliko ih uzimate na 15 dana ili se odlučite za mesečno rentiranje, ostvarujete i dodatne pogodnosti.

Pozovite izoterm

Za iznajmljivanje elektro makazastih korpi pozovite Izoterm 064/86-96-506

Iznajmljivanje električnih platformi

    Dodatne mašine (opciono)