Iznajmljivanje viljuškara

Cardo/Jugenheinrich

Iznajmljivanje viljuškara postala je neophodna stavka u svim savremenim industrijama gde se precizno, efikasno i bezbedno upravljanje teretom smatra ključnim faktorom.

Viljuškar, kao vrsta industrijske mašine, specijalizovan je za podizanje, premeštanje i spuštanje tereta, pronalazeći svoju glavnu namenu u skladištima, fabrikama i drugim radnim okruženjima gde je manipulacija teretom neophodna za nesmetano poslovanje.

Izoterm vam nudi mogućnost iznajmljivanja viljuškara na gasni i elektro pogon po pristupačnoj ceni. Bez obzira na vašu lokaciju, iznajmljeni viljuškar dostavljamo na adresu u roku od 24h.

CARDO TFG 2533 R2

JUNGHEINRICH EFG 110

Rezervišite viljuškar

Pozovite nas na 064/86-96-50

Iznajmljivanje viljuškara nudi efikasnost u radu

Bez obzira na to da li vam je viljuškar potreban za utovar i istovar robe, pomeranje natovarenih paleta na gradilištu ili unutar stovarišta ili podizanje drugog tereta, Izoterm viljuškari za iznajmljivanje su tu da vam pomognu.

Osnovni sastavni deo viljuškara su viljuške koje se mogu pomerati u svim smerovima, povećavajući efikasnost rukovanja teretom i produktivnost u vašem radu.

Drugim rečima, iznajmljivanje viljuškara je siguran način da sebi olakšate posao i to na bezbedan i efikasan način.

Iznajmljivanje viljuškara na elektro ili gasni pogon

U našoj ponudi nalaze se električni i gasni viljuškari za iznajmljivanje.

Električni viljuškari pokreću se električnom energijom dobijenom iz baterija, nudeći čist rad bez emisije gasova i minimalnu buku. Ove mašine smanjuju troškove energije, zadovoljavajući ekološke standarde. Njihove male dimenzije omogućavaju upravljanje teretom čak i na ograničenim prostorima, čineći ih idealnim za radove u zatvorenom prostoru. U industrijskim postrojenjima, prodajnim objektima, distributivnim centrima, skladištima, farmaceutskoj industriji i drugim sektorima, električni viljuškari pokazuju svoju svestranost ne ugrožavajući zdravlje i bezbednost radnika.

Gasni viljuškari, s druge strane, ističu se većom snagom, nosivošću i sposobnošću lakšeg manevrisanja po neravnim terenima u odnosu na električne. Iznajmljivanje ovih viljuškara je idealno za spoljne radove jer imaju veći opseg autonomije, ne zahtevaju punjenje baterija i pokazuju manju osetljivost na ekstremne uslove. Često se koriste u industriji za manipulaciju teškim teretima i u drugim situacijama koje zahtevaju snažan i robusan viljuškar.

Iznajmite viljuškar jednim pozivom

Oslobodite potencijal vašeg poslovanja uz iznajmljivanje viljuškara. Kontaktirajte nas i odaberite viljuškar za iznajmljivanje koji odgovara vašim specifičnim potrebama.

Ako vas zanima cena iznajmljivanje viljuškara, ne brinite, ona je konkurentna i pristupačna, a ukoliko viljuškar unajmljujete na 15 ili više dana, ili se odlučite za mesečnu rentu viljuškara, dobijate dodatne popuste.

Pozovite nas

Za iznajmljivanje viljuškara pozovite 064/86-96-506

Iznajmljivanje viljuškara

    Dodatne mašine (opciono)