Iznajmljivanje kamiona sa korpom

nissan cabstar 35.11

Iznajmljivanje kamiona sa korpom za obavljanje poslova na visini bez stresa i muke. Sa Izoterm kamionom sa korpom rad postaje uživanje.

Znamo da dizalica sa korpom nije samo još jedna mašina već vaš partner koji vam pomaže u radu i pruža sigurnost da će svaki posao biti urađen kvalitetno i bezbedno. Zato vam, za iznajmljivanje kamiona sa korpom u trajanju od 15 dana, kao i na mesečno rentiranje dizalice sa korpom, dajemo posebne pogodnosti.

specifikacije kamiona sa korpom

Rezervišite kamion sa korpom

Pozovite nas na 064/86-96-506 i rezervišite kamion sa korpom

Kada možete iskoristiti iznajmljivanje kamiona sa korpom

Kamion sa dizalicom i korpom je pravi MVP kada se radi o poslovima na visini. Ne samo da pruža siguran pristup radu, već i dodatne benefite koji čine vaše poslove lakšim i zabavnijim. Iznajmljivanje kamiona sa korpom može se iskoristiti za:

  • Montažu rasvete i svetlećih reklama – Kamion sa korpom omogućava vam da rasvetu i reklame postavite veoma brzo i lako. Udobnost radne platforme dizalice sa korpom čini svaku instalaciju jednostavnom i preciznom.
  • Radove na krovu – Osećajte se bezbedno i sigurno tokom obavljanja posla. Iznajmljivanje kamiona sa korpom omogućava lak pristup teško dostupnim mestima na krovu jer se ruka dizalice sa korpom prilagođava vašim potrebama sa lakoćom. Na ovaj način, zamena crepa, postavljanje oluka, čišćenje krova i odžaka… postaju bezbedniji, lakši i zabavniji posao.
  • Ugradnju stolarije i pranje fasade i prozora – Iznajmljivanjem kamiona sa korpom obezbeđujete stabilnu platformu za preciznu ugradnju stolarije. Na ovaj način možete biti sigurni u kvalitet izvedenih radova i osigurati lako čišćenje svih prozora, ali i najzavučenijeg dela fasade objekta.
  • Zamenu elektro-instalacija – Kamion sa korpom omogućava bezbedan rad na visini za zamenu ili postavljanje kablova. Prilagodljiva dizalica sa korpom učiniće da budete bezbedni i bez napora radite sa elektro-instalacijama.
  • Orezivanje drveća – Ovo je posao koji često može biti veoma opasan i naporan. Iznajmljivanje dizalice za visinske radove eliminiše sve ove probleme i potrebu za korišćenjem merdevina i užadi, pružajući vam udobnost čak i nakon višečasovnog rada.
  • Postavljanje klima uređaja – Sa bezbednom radnom platformom i mestima za pričvršćivanje sigurnosnog pojasa, kamion sa korpom drastično olakšava rad sa teškim klima uređajima smanjujući opasnosti od pada i drugih nezgoda. Uz dizalicu sa korpom možete zaboraviti na skele, merdevine i probleme sa podizanjem klima uređaja na veliku visinu.

Iznajmljivanje kamiona sa korpom može se iskoristiti i za sve druge vrste radova na visini poput postavljanja semafora, čišćenja snega sa krova, montažu snegobrana, gromobrana, opšivanje krovova, ali i za potrebe snimanja reklama, filmova, koncerata i javnih nastupa.

Rezervišite kamion sa korpom za rad na visini

Ako radite na visini ili na nepristupačnim terenima, iznajmljivanje dizalice sa korpom će vam zasigurno pružiti bezbednost i sigurnost u radu i pomoći da brže završite posao jer – vreme je novac.

Kontaktirajte nas, rezervišite svoj kamion sa korpom i otkrijte na koje sve načino možemo olakšati vaše probleme i unaprediti vaše poslovanje. Neka svi vaši radovi na visini od sada budu jednostavni.

Započnite svoj sledeći posao sa osmehom na licu

Pozovite Izoterm 064/86-96-506

Iznajmljivanje kamiona s korpom

    Dodatne mašine (opciono)