Iznajmljivanje mašina

Izoterm: Vaš pouzdan partner za poslovne izazove

Kada se susretnete sa izazovima u svom poslu potreban vam je pouzdan partner. Izoterm vam zato nudi mogućnost iznajmljivanja mašina koje će vaše poslovanje podići na viši nivo.

Pozovite Izoterm

Pozovite nas na 064/86-96-506 i rezervišite našu mehanizaciju

Stručnost i atesti – garancija za bezbedan rad

Kada je u pitanju iznajmljivanje mašina, Izoterm se ističe svojom posvećenošću stručnosti i sigurnosti. Sve naše mašine su pažljivo atestirane, a posedujemo odgovarajuće stručne nalaze, ključne u situacijama kontrole na gradilištima. Obezbeđujemo pouzdanost i bezbednost u svakom trenutku.

Nudimo vam fleksibilnost u izboru vremenskog perioda za iznajmljivanje mašina. Bez obzira da li vam je potrebna na sat, dnevnom nivou ili za duži period, prilagodićemo se vašim potrebama.

Takođe, obezbedili smo dodatne popuste za one koji se odluče za najam mašina na 15 ili više dana, a tu je i mogućnost mesečnog najma mašina.

Prednosti iznajmljivanja mašina

Iznajmljivanje mašina vam pruža čitav niz prednosti:

 • Brza isporuka na željenu lokaciju:
  Isporuka mašina na vreme je ključna. Sa Izotermom, ne gubite dragoceno vreme čekajući. Naše brze isporuke unutar 24 sata omogućavaju vam da započnete projekat kad god to poželite.
 • Bez briga o održavanju:
  Održavanje mašina može biti izazov koje niste spremni da preuzmete na sebe. Budite bez brige. Sve naše mašine su redovno održavane i servisirane kako bi vam obezbedili besprekoran rad. Ovaj aspekt omogućava vam da se koncentrišete na ono što radite najbolje, a ne na tehničke izazove.
 • Ekonomičnost i fleksibilnost:
  Kada iznajmljujete mašine, eliminišete potrebu za dugoročnim investicijama i otplatama. Sa Izotermom, plaćate samo za vreme korišćenja mašina. Takođe, naši posebni popusti za duže periode najma donose dodatne finansijske prednosti.
 • Tehnička stručnost na dohvat ruke:
  Naš tim stručnjaka je uvek tu da vam pruži podršku. Bez obzira na pitanje ili problem, naši tehničari su spremni da vam pomognu. Iznajmljivanje mašina od nas podrazumeva da će vam stručni saveti i podrška biti dostupni onda kada su vam potrebni.
 • Održivost i ekološka svest:
  Izoterm mašinski park je opremljen najsavremenijom tehnologijom koja minimizira emisiju štetnih gasova, podržavajući vaše ekološko poslovanje.

Uz sve to, ukoliko vam je potrebna mašina koja se ne nalazi u našem voznom parku, naš tim će je pronaći za vas i obezbediti vam najam mašine koju želite po najboljoj ceni.

Iznajmite mašinu koja vam je potrebna

Naša flota obuhvata širok spektar mašina, uključujući mašine za rad na visini, teleskopske viljuškare, dizel makazaste platforme, elektro makazaste platforme, telehendere, slep kamione i još mnogo toga. Bez obzira na specifične potrebe vašeg projekta, Izoterm ima mašinu koja će zadovoljiti vaše zahteve.

Kamion sa korpom

Iznajmljivanje kamiona sa korpom za obavljanje poslova na visini bez stresa i muke. Sa Izoterm kamionom sa korpom rad postaje uživanje.

Dizel makazaste platforme

Iznajmljivanje dizel makazastih platformi za sve vrste radova na velikim visinama. Obezbedite sigurnost, brzinu i pouzdanost u radu uz hidraulične platforme.

Električne makazaste platforme

Iznajmljivanje električnih makazastih platformi je sjajno rešenje ukoliko imate potrebu za bezbednim, tihim i ekološki prihvatljivim radom na visini.

iznajmljivanje viljuškara

Iznajmljivanje viljuškara postala je neophodna stavka u svim savremenim industrijama gde se precizno, efikasno i bezbedno upravljanje teretom smatra ključnim faktorom.

Iznajmljivanje telehendera

Iznajmljivanje telehendera je savršeno rešenje za sve vaše potrebe podizanja tereta na visinu.

šlep kamion

Iznajmljivanje šlep kamiona je idealno kada imate teške transportne zadatke. Ovaj kamion vam pruža snažnu vuču uz pogon na svim točkovim

Potrebna vam je mašina?

Ne čekajte! Pozovite nas na 064/86-96-506 i osigurajte snagu, efikasnost i stručnost za svoj naredni projekat. Izoterm je tu da vam olakša put do uspešnog završetka radova. Vaša efikasnost je naša misija.