blog

Kako vam iznajmljivanje telehendera štedi vreme i novac

Kako vam iznajmljivanje telehendera štedi vreme i novac

Da li je pred vama veliki građevinski projekat? Onda zasigurno razmišljate kako da posao obavite sa što manje ulaganja, jer niko od nas nema viška novca i vremena, zar ne? Iako vam, možda, deluje kao da je ušteda nekakva nemoguća misija, zapravo postoji jednostavno rešenje. U pitanju je iznajmljivanje telehendera – ekonomično rešenje koje vam omogućava da brže završite građevinske radove.

? Ova revolucionarna tehnologija može vam pomoći da postignete oba cilja pružajući ekonomična rešenja i omogućavajući brže završavanje posla. Detaljno ćemo razmotriti kako iznajmljivanje telehendlera može vam pomoći da ubrzate svoj projekat i da dobijete prednost.

Prednosti iznajmljivanja telehendera za građevinske projekte

Iznajmljivanje telehendera odlična je opcija za različite vrste građevinskih, a i mnogih drugih, radova. Telehenderi su fleksibilne, multipraktik mašine koje lako mogu obaviti posao zamenjujući veći broj drugih mašina i smanjujući potrebu za različitom mehanizacijom na gradilištu.

Naime, teleskopski viljuškari, kako se popularno nazivaju, mogu podizati na visinu materijale i ljudstvo, premeštati palete sa građevinskim materijalom, vršiti utovar i istovar sa kamiona i još mnogo, mnogo toga. I sve to čak i na neravnom terenu, što ih, u odnosu na standardne dizalice i viljuškare, čini pogodnijim za obavljanje poslova.

Glavna prednost korišćenja telehendlera za završetak vašeg građevinskog projekta je što zahteva manje ljudske radne snage. Budući da telehender može brzo i efikasno da se kreće, ne morate zapošljavati dodatne ljude da obavljaju iste zadatke koje može obaviti telehendler. To rezultira manjim troškovima radne snage i većom efikasnošću u pogledu vremena i novca. Korišćenje telehendera takođe eliminiše potrebu za skelama jer mogu podizati materijale do 12 metara u visine, čime se dodatno smanjuju troškovi projekta.

Drugim rečima, kada sve stavite na papir, vrlo brzo postaje jasno zašto je iznajmljivanje telehendera isplativije od rentiranja skele i druge mehanize potrebne za obavljanje radova.

Brzo kretanje po gradilištu

Korišćenjem iznajmljenog telehendera, možete brzo pristupiti teško dostupnim lokacijama, uskim prostorima i gornjim nivoima koji su inače teško dostupni. Sa mogućnošću korišćenja dodataka poput korpi, viljuški za palete, dizalica i drugih dodataka, iznajmljeni telehender može vam omogućiti još lakše i preciznije obavljanje zadataka uz smanjenje broja radnih sati.

Zapravo, kako se pokazalo, preduzeća koja koriste telehender umesto ljudske radne snage ostvaruju uštedu i do 60% na troškovima rada.

Prema istraživanju MachineryLink-a, iznajmljivanjem telehendera podizanje tereta se ubrzava za 15%, dok se pauze u radu i zastoji smanjuju i za 25%.

S druge strane, studija kompanije Bobcat pokazala je da su preduzeća koja su koristila telehender ostvarila uvećanje produktivnosti od 30% u poređenju sa tradicionalnim metodama podizanja tereta.

Olakšajte sebi posao i uštedite novac

Dakle, iznajmljivanje telehendera jeste jednostavan način da optimizujete svoj posao i napravite pozitivan balans na računu svoje firme.

Zato ne čekajte! Pozovite Izoterm na 064/86-96-506 i u roku do 24h mi ćemo vam, kao pouzdan poslovni partner, dostaviti telehender bez obzira na to da li vam je potreban za kratkoročno ili dugoročno iznajmljivanje.