blog

Prednosti dizel makazaste platforme za rad na otvorenom

Prednosti dizel makazaste platforme za rad na otvorenom

Da li obavljate poslove koji uključuju rad na visinama? Makazaste platforme predstavljaju jedno od najboljih sredstava za ovakve vrste poslova. Pomoću njih sa lakoćom možete podizati velike terete, radnike, alate, manipulisati materijalima, doći do teško pristupačnih mesta… I sve to uz maksimalnu bezbednost i sigurnost.

Postoje dve vrste makazastih platformi – električne i one sa dizel pogonom. Međutim, ukoliko posao koji obavljate na napolju ili u otvorenim objektima postoji nekoliko razloga zbog kojih je bolje odabrati dizel makazaste platforme.

Velika nosivost tereta

I sami znate da poslovi na otvorenom obično podrazumevaju rad sa većim opterećenjima. Dizel makazaste platforme imaju znatno veću snagu nego li one na električni pogon što ih čini daleko boljim izborom u ovakvim slučajevima.

Pored toga, dizel makazaste platforme su čvršće i robusnije od svojih konkurenata tako da pružaju bolji oslonac na neravnim terenima bez obzira na količinu tereta koji nose, a mogućnost nivelisanja same platforme neutrališe problem sa neravnim zemljištem.

Više radnog prostora

Dizel makazaste platforme obično su i veće od električnih. To znači da, iako njihove velike dimenzije mogu otežati manevrisanje u zatvorenim prostorima, prilikom rada na otvorenom, dobijate značajno veći prostor za operisanje.

Tako se, na ovoj platformi, može nalaziti ne samo više materijala i alata, već i više osoba koje simultano obavljaju posao čime možete znatno ubrzati vreme završetka svog projekta i uštedeti na novcu i broju radnih sati.

Veća skalabilnost

Skalabilnost je još jedna ključna prednost i razlog zašto odabrati dizel makazaste platforme za rad na otvorenom.

Naime, ove platforme imaju veći „hod“ od električnih, odnosno pomoću njih je moguće dosegnuti veću visinu. Samim tim jednostavno su nezamenjive kada je u pitanju rad na visokim objektima i jednako se mogu iskoristiti i kod radova na manjim i većim visinama.

Prelazak sa jednog na drugi nivo se obavlja lako i pouzdano što dizel makazaste platforme čini ne samo jednostavnim upotrebu već i višestruko boljom opcijom u odnosu na sve druge vrste liftova koji se koriste u radu.

Bezbednost i pouzdanost

Kao što smo već naveli, dizel makazaste platforme su masivne mašine. Zahvaljujući tome poseduju veliku stabilnost i mogu se bezbedno koristiti i u lošijim vremenskim uslovima.

Kiša, sneg ili snažniji vetar za ove platforme ne predstavljaju izazov. Bez obzira da li radite na neravnom terenu, sa električnim kablovima, vodovodnim cevima… možete biti sigurni da će dizel makazasta platfoma obezbediti stabilnost koja vam je potrebna za precizan i siguran rad.

Pored toga, ova mašina je opremljena i zaštitnom ogradom koja čini da radnici prilikom njenog korišćenja budu bezbedni i sprečavaju mogućnost dolaska do nesrećnog slučaja smanjujući rizik od povreda.

Potrebna vam je dizel makazasta platforma? Iznajmite je!

Okakšajte i ubrzajte svoj posao uz mogućnost iznajmljivanja dizel makazaste platforme. Sve što je potrebno jeste da kontaktirate Izoterm i, u roku od 24h ili manje, ova mašina biće na vašoj adresi.

I ne brinite, sve naše mašine su redovno održavane i garantujemo vam njihovu ispravnost. Uz sve to, prućamo posebne pogodnosti za iznajmljivanje dizel makazastih platformi na duži vremenski period.

Vaše je da obavite posao koji ste započeli, a brigu o makazastoj platformi i njenom transportu, prepustite nama.