blog

Šta uzeti u obzir pre iznajmljivanja makazaste platforme

Šta uzeti u obzir pre iznajmljivanja makazaste platforme

Potrebna vam je makazasta platfoma i želite da je iznajmite? Pre nego što to učinite neophodno je da razmotrite nekoliko stavki kako biste bili sigurni da za sebe uzimate pravu opremu koja će vam pomoći da završite posao na najbolji način. Iznajmljivanje pogrešne mašine za posao može dovesti do nesreća i fatalnih ishoda koje, sasvim sigurno, želite da izbegnete.

Makazaste platforme za iznajmljivanje dolaze u dve varijante: dizel i električne, a izbor jednog tipa ili drugog zavisiće od vašeg projekta.

Prednosti i mane dva rešenja za pristup visini

Prva stvar koju treba razumeti o makazastim platfomama jeste da je to jedan od najboljih načina da se osigura bezbednost prilikom rada na visini. Merdevine i skele mogu biti pravi izbor za neke manje projekte, ali rizici prilikom korišćenja makazastih platformi su zaista minimalni. Takođe, rad na merdevinama znatno je sporiji negoli na ovim platfomama što ih čini idealnim izborom za brže i efikasnije rezultate.

E, sada, dizel opcija makazastih liftova nudi veliku platformu što dodatno olakšava rad na visini. U stanju su da na sebe prime nekoliko radnika zajedno sa svom potrebnom opremom i alatima za rad, a pored toga, radnici mogu dohvatiti veće površine dok je platforma u jednom položaju. Drugim rečima, uštedeće vam vreme kada je u pitanju potreba za premeštanjem mašine, a dizel platforme su odličan izbor i za teške terene na gradilištima i rad na otvorenom jer ne morate da brinete o tome da li će mašina proći kroz šljunak ili blato. 

Električne makazaste platforme, s druge strane, mogu se koristiti kako unutra tako i napolju, ali imaju manje dimenzije i nosivost.

Za razliku od mašina koje koriste gorivo, ova vam neće stvarati probleme sa isparenjima unutar prostorija pa ih je moguće koristiti i u skladištima, hladnjačama i drugim sličnim mestima.

Gde iznajmiti makazastu platformu

Za iznajmljivanje dizel makazastih platformi ili rentiranje električnih makazastih platformi prava adresa je Izoterm.

Sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i mićemo vam odgovarajuću platfomu isporučiti na adresu prema vašoj želji.